Να αποκαταστήσει τη φήμη του σκοπεύει ο Τζέρι ΜακΝαμάρα
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Τζέρι ΜακΝαμάρα. Ο Αμερικανός ήταν... Αγγλος στα ραντεβού του με τους ανθρώπους της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση των περσινών κεκτημένων, αλλά και «γιατί όχι να διεκδικήσουμε κάτι ακόμη καλύτερο».
89
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Τζέρι ΜακΝαμάρα. Ο Αμερικανός ήταν… Αγγλος στα ραντεβού του με τους ανθρώπους της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ στο «Ελ. Βενιζέλος» και στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξή του, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση των περσινών κεκτημένων, αλλά και «γιατί όχι να διεκδικήσουμε κάτι ακόμη καλύτερο».
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Θεωρώ σπουδαίο για την καριέρα μου αλλά και τη γυναίκα μου το γεγονός ότι θα αγωνισθώ σε αυτή τη χώρα. Ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχω για να αποκαταστήσω τη φήμη μου.
»Από την αρχή των συζητήσεων ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ότι με θέλουν πολύ, ποντάρουν σε εμένα και από την πλευρά μου δεν πρόκειται να διαψεύσω τις προσδοκίες τους.
»Την περασμένη σεζόν δεν είχα ευκαιρίες να παίξω αλλά είμαι σίγουρος πως φέτος όλα θα είναι διαφορετικά», υποστήριξε ο Αμερικανός πλέι μέικερ, αναφερόμενος και στο σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά τους στόχους του Πανιωνίου, ο ΜακΝαμάρα είπε: «Πέρυσι η ομάδα είχε μία εξαιρετική πορεία. Φέτος πρέπει αφενός να διατηρήσουμε τα κεκτημένα της 4ης θέσης και γιατί όχι να διεκδικήσουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Φέτος θα είναι μία εντελώς διαφορετική σεζόν.
»Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τον Πανιώνιο. Θα ήθελα στο τέλος της σεζόν να βρισκόμαστε στην υψηλότερη δυνατή θέση και εγώ να είμαι στο τοπ-10 των σκόρερ και των ασίστ του πρωταθλήματος».
Ο ΜακΝαμάρα την Τρίτη και την Τετάρτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας που ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όσο για τις επόμενες αφίξεις των νέων παικτών της ομάδας, την Τετάρτη αναμένεται ο Ιβάν Ζορόσκι και την Πέμπτη ο Αντάνας Καβαλιάουσκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τέμπη: Παραδέχτηκε διαγραφές υλικού ο εκπρόσωπος της Interstar – «Ήταν… σκουπίδια»
- Νάπολι: Ο Δήμος έτοιμος να απονείμει την τιμητική υπηκοότητα σε Ντε Λαουρέντις
- Τον παγίδεψαν, τον καταδίκασαν, τον εκτέλεσαν – 70 χρόνια μετά, ο Τόμι Λι Γουόκερ αθωώθηκε – «Νέγρος-τέρας»
- Air France και KLM ακύρωσαν τις πτήσεις προς το Ισραήλ και ΗΑΕ για το Σαββατοκύριακο
- Βενετία: Εννέα υπνοδωμάτια, επτά πρόωροι θάνατοι – Μπορεί το «καταραμένο» παλάτι να προσελκύσει αγοραστή;
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ

