Παρουσία εισαγγελέων ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας και παρουσία εισαγγελέων θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ο πρώτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και, με τον Δήμο Ντικούδη να δίνει σύνθημα τίτλου, θα επιδιώξει να κάνει το 1-0. Στην προπόνηση του «τριφυλλιού» τη Δευτέρα ήταν παρών και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.
- Χωρίς Ζίζιτς, με «Μάτσε» ο Ολυμπιακός
71
Υπό «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ο πρώτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα τοποθετηθούν εννέα κάμερες υψίστης ασφαλείας (και ευκρίνειας), θα είναι παρόντες τρεις εισαγγελείς και μεγάλος αριθμός ανδρών ασφαλείας των αστυνομικών δυνάμεων.
Επίσης, θα κυκλοφορούν μυστικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα φορούν πολιτική περιβολή, για να μην αναγνωρίζεται η επαγγελματική ιδιότητά τους.
Ιδιαίτερα αυστηρός θα είναι ο έλεγχος στις εισόδους του ΟΑΚΑ. Σε περίπτωση ρίψης αντικειμένων, οι υπεύθυνοι θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται κατευθείαν στο αυτόφωρο. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Εν τω μεταξύ, την επιθυμία του να πανηγυρίσει με τον Παναθηναϊκό το πρώτο «triple crown» στην ιστορία του συλλόγου εξέφρασε ο Δήμος Ντικούδης σε δηλώσεις του στην προσωπική ιστοσελίδα του: «Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι στην έδρα μας, στόχος είναι να κάνουμε το 1-0, γιατί θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα, για να κλείσουμε τη χρονιά με τον τρίτο τίτλο».
«Ο Ολυμπιακός έδειξε απέναντι στον Άρη ότι είναι σε καλή κατάσταση και το κρίσιμο πέμπτο παιχνίδι, που έπρεπε να το πάρει, το κέρδισε. Εμείς από τη μεριά μας θα μπούμε στο γήπεδο για να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, για να κερδίσουμε τη σειρά και το πρωτάθλημα» προσέθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;
- Ακάθεκτη η κλιματική κρίση στην Ελλάδα: Ξηρασία, ακραίες βροχοπτώσεις, συρρικνωμένος Μόρνος, σπάνιες χιονοπτώσεις
- Τέιλορ Σουίφτ: Η νεαρότερη γυναίκα που μπαίει στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο αναγγέλλει «τριμερή» συνάντηση με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
