Μία ακόμα πρόκριση σε τελικό της συγχρονισμένης κολύμβησης στο Παγκόσμιο
Ο βασικός στόχος της εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης επιτεύχθηκε, μετά και την πρόκριση της Εύης Μακρυγιάννη κα της Δέσποινας Σολωμού στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου.
30
Ο βασικός στόχος της εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης επιτεύχθηκε, μετά και την πρόκριση της Εύης Μακρυγιάννη κα της Δέσποινας Σολωμού στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου.
Η χώρα μας εξασφάλισε έτσι παρουσία και στους επτά τελικούς του προγράμματος, κάτι που συνιστά σημαντική επιτυχία με δεδομένο το γεγονός ότι πήγε στην Αυστραλία με μία ανανεωμένη και σχετικά άπειρη ομάδα.
Το πρόγραμμα του ελληνικού διδύμου στον προκριματικό βαθμολογήθηκε με 91.333, επίδοση που του χάρισε την ένατη θέση μεταξύ των 36 ζευγαριών που συμμετείχαν.
Κορυφαίες ήταν και πάλι οι Ρωσίδες Νταβίντοβα και Ερμάκοβα με 98.833β., ενώ στον τελικό της Παρασκευής προκρίθηκαν επίσης οι Μενγκουάλ/Τιράδος Σάντσεθ (Ισπανία, 98.000), Ματσουμούρα/Σουζούκι (Ιαπωνία, 96.833), Τινγκτίνγκ Τζιάνγκ/Γουενγουέν Τζιάνγκ (Κίνα, 96.000), Τζόουνς/Νοτ (ΗΠΑ, 95.667), Μπουντρό-Γκανιόν/Ράμπλινγκ (Καναδάς, 95.167), Αντελίτσι/Λάπι (Ιταλία, 93.167), Σιντορένκο/Γιούσκο (Ουκρανία, 92.833), Μπ.Φαν ντερ Φέλντεν/Σ.Φαν ντερ Φέλντεν (Ολλανδία, 91.000), Μπρούνερ/Σνάιντερ (Ελβετία, 90.167) και Χίλντεμπραντ/Τεϊξέιρα (Βραζιλία, 89.000).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν έκλεισε τα Στενά του Ορμούζ – «Θα βομβαρδίζουμε όλα τα πλοία» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Παν. Δουδωνής για Μέση Ανατολή: Η χώρα θέλει σοβαρότητα – Μαζέψτε τον υπουργό σας, Άδωνι Γεωργιάδη
- Σπανάκης: Οι δήμοι στην πρώτη γραμμή για μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών
- Ποια είναι η εμβέλεια των πυραύλων του Ιράν – Φτάνουν μέχρι την Ευρώπη;
- Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά τη νίκη στην Ποντγκόριτσα
- Μαυροβούνιο – Ελλάδα 65-79: Σπουδαία νίκη με σούπερ Τολιόπουλο η Εθνική! (vids)


