Η εθνική ανδρών έχασε 9-6 από την Αυστραλία, εκτός Παγκοσμίου ο Χατζηδάκης
Η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε από την Αυστραλία με 9-6 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Περθ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης. Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάντρο Καμπάνια, ανακοίνωσε στον Γιώργο Χατζηδάκη πως δεν θα συμπεριληφθεί στην τελική 13άδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
66
Η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε από την Αυστραλία με 9-6 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Περθ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης.
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-4, 4-2, 2-0
Τα γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσαν οι Μιτελούδης 2, Χατζηθεοδώρου 2, Ντόσκας, Βλοντάκης. Στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Στέφανος Σάντα.
Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάντρο Καμπάνια, ανακοίνωσε στον Γιώργο Χατζηδάκη πως δεν θα συμπεριληφθεί στην τελική 13άδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη κοινή προπόνηση με την Αυστραλία και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για τη Μελβούρνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
