Επιτέλους νίκη για την εθνική ανδρών, 15-10 την Ρωσία στο «Σαμαρτζίδης Καπ»
Την πρώτη της νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο της Μελβούρνης πέτυχε η εθνική μας ομάδα των ανδρών με 15-10 επί της Ρωσίας στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ», που διεξάγεται στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Την Κυριακή, στις 11:30, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Σερβία.
89
Την πρώτη της νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο της Μελβούρνης πέτυχε η εθνική μας ομάδα των ανδρών με 15-10 επί της Ρωσίας στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ», που διεξάγεται στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.
Η ελληνική ομάδα πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ, προηγήθηκε 7-5 στο ημίχρονο και καθάρισε το ματς στην τρίτη περίοδο, με όπλο την επιθετική της ευχέρεια, ενώ αντίθετα εμφάνισε και πάλι προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλεσάντρο Καμπάνια, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:
«Δείξαμε φανερά σημάδια βελτίωσης. Περιμένω όμως να πάμε καλύτερα στην άμυνα. Βρισκόμαστε πάντως σε καλό δρόμο».
Ο Μανώλης Μυλωνάκης ανέφερε: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Είμαστε όλοι μια παρέα και ο στόχος είναι κοινός».
Τα 8λεπτα: 4-3, 3-2, 5-2, 3-3
ΕΛΛΑΔΑ: Σάντα 4, Χατζηθεοδώρου 3, Ντόσκας 2, Χ. Αφρουδάκης 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Μιτελούδης, Σχίζας.ΡΩΣΙΑ: Ζακίροφ 3, Γκαρμπούζοφ 2, Εβστιγκνέεφ 2, Γκιούρτσικ, Μπαλάσοφ, Στράταν.
Στο άλλο παιχνίδι της 2ης ημέρας του τουρνουά, η Σερβία επιβλήθηκε της Ισπανίας με 10-5. Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες): Σερβία 6, Ισπανία 3, Ελλάδα 3, Ρωσία 0
Το πρόγραμμα της Κυριακής:10:00 Ρωσία – Ισπανία, 11:30 Ελλάδα – Σερβία
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
