89

Την πρώτη της νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο της Μελβούρνης πέτυχε η εθνική μας ομάδα των ανδρών με 15-10 επί της Ρωσίας στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ», που διεξάγεται στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Η ελληνική ομάδα πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ, προηγήθηκε 7-5 στο ημίχρονο και καθάρισε το ματς στην τρίτη περίοδο, με όπλο την επιθετική της ευχέρεια, ενώ αντίθετα εμφάνισε και πάλι προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλεσάντρο Καμπάνια, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Δείξαμε φανερά σημάδια βελτίωσης. Περιμένω όμως να πάμε καλύτερα στην άμυνα. Βρισκόμαστε πάντως σε καλό δρόμο».

Ο Μανώλης Μυλωνάκης ανέφερε: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Είμαστε όλοι μια παρέα και ο στόχος είναι κοινός».

Τα 8λεπτα: 4-3, 3-2, 5-2, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ: Σάντα 4, Χατζηθεοδώρου 3, Ντόσκας 2, Χ. Αφρουδάκης 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Μιτελούδης, Σχίζας.ΡΩΣΙΑ: Ζακίροφ 3, Γκαρμπούζοφ 2, Εβστιγκνέεφ 2, Γκιούρτσικ, Μπαλάσοφ, Στράταν.

Στο άλλο παιχνίδι της 2ης ημέρας του τουρνουά, η Σερβία επιβλήθηκε της Ισπανίας με 10-5. Η βαθμολογία (Σε 2 αγώνες): Σερβία 6, Ισπανία 3, Ελλάδα 3, Ρωσία 0

Το πρόγραμμα της Κυριακής:10:00 Ρωσία – Ισπανία, 11:30 Ελλάδα – Σερβία

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr