Νοκ άουτ τα φαβορί Ναδάλ και Νταβιντένκο, πέρασαν Σαράποβα, Κλάιστερς στην 4άδα
Την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Χιλιανός Γκονζάλες αφήνοντας εκτός ημιτελικών στο Australian Open το Νο2 του τουρνουά Ναδάλ. Εκτός διοργάνωσης τέθηκε και το Νο3, Νταβιντένκο από τον Χάας. Στις γυναίκες Σαράποβα και Κλάιστερς προκρίθηκαν στην 4άδα.
26
H Κλάιστερς παρά τα 62 λάθη της κατάφερε να κερδίσει τη Χίνγκις και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Australian Open. Εκεί θα συναντήσει την Σαράποβα που δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί της συμπατριώτησάς της Τσακβετάτζε.
Στους άνδρες τα φαβορί τέθηκαν νοκ άουτ από το τουρνουά ο Χάαςκέρδισε τον Ρώσο Νταβιντένκο, Νο3 της διοργάνωσης, ενώ ο Χιλιανός Γκονζάλες έκανε περίπατο κόντρα στον Ισπανό Ναδάλ Νο2.
Yπενθυμίζεται ότι ήδη το εισιτήριο έχουν πάρει από τηυν Τρίτη οι Ρότζερ Φέντερερ και Αντι Ρόντικ, που παίζουν μεταξύ τους για μία θέση στον τελικό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών της Τετάρτης:
Ανδρες:
Χάάς (12) Γερμανία-Νταβιντένκο (3) Ρωσία 6-3, 2-6, 1-6, 6-1, 7-5.
Γκονζάλες (10) Χιλή-Ναδάλ (2) Ισπανία 6-2, 6-4, 6-3.
Γυναίκες:
Σαράποβα (1) Ρωσία)-Τσακβεντάτζε (12) Ρωσία 7-6 (5), 7-5.
Κλάιστερς (4) Βέλγιο-Χίνγκις (12) Ελβετία 3-6, 6-4, 6-3.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
