Πρόβα τζενεράλε της εθνικής χάντμπολ εν όψει προκριματικών για το Παγκόσμιο
Την πρόβα τζενεράλε της κάνει τις επόμενες ημέρες η εθνική μας ομάδα χάντμπολ εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008, αντιμετωπίζοντας την Κροατία, την Σλοβενία και την Βοσνία. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 18:00 στην πόλη Πούλα κόντρα τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη Κροατία χωρίς τον τραυματία Αλέξη Αλβανό.
66
Την πρόβα τζενεράλε της κάνει τις επόμενες ημέρες η εθνική μας ομάδα χάντμπολ εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008, αντιμετωπίζοντας την Κροατία, την Σλοβενία και την Βοσνία.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 18:00 στην πόλη Πούλα κόντρα τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη Κροατία χωρίς τον τραυματία Αλέξη Αλβανό.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κόπερ της Σλοβενίας, όπου θα παίξει το Σάββατο (19:00) με τη Σλοβενία και την Κυριακή (17:00) με τη Βοσνία.
Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά που συνδιοργανώνουν οι ομοσπονδίες της Κροατίας και της Σλοβενίας, οι ομάδες των οποίων προετοιμάζονται για τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που αρχίζουν στις 19 Ιανουαρίου στη Γερμανία.
Οι υποχρεώσεις της ελληνικής ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού αρχίζουν την προσεχή Τετάρτη, οπότε αγωνίζεται στην πόλη Κέχρα με την Εσθονία.
Θα ακολουθήσουν οι εντός έδρας αγώνες με την Εσθονία (13/1) και Πορτογαλία (18/1), που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση με το ματς με την Πορτογαλία στο Λάγκος, στις 21/1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
