Ενδεχόμενη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων «τα επόμενα χρόνια» βλέπει ο Γ.Γιακουμάτος
Ανοικτό το ενδεχόμενο κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας «τα επόμενα χρόνια», άφησε την Πέμπτη ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος, διευκρινίζοντας ότι την τρέχουσα τετραετία δεν θα γίνουν αλλαγές, «αλλά δεν ξέρει τι θα γίνει αργότερα».
Ανοικτό το ενδεχόμενο κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας «τα επόμενα χρόνια», άφησε την Πέμπτη ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος, με δηλώσεις του σχετικά με τη συζήτηση που διεξάγεται στην ΕΕ για αντικατάσταση των συλλογικών από ατομικές συμβάσεις.
Ο κ. Γιακουμάτος, διαβεβαίωσε ότι η παρούσα κυβέρνηση διατηρεί χωρίς αλλαγές το ισχύον καθεστώς στις εργασιακές σχέσεις, ωστόσο είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευθεί για τα επόμενα έτη, παρά μόνο για την κυβέρνηση στην οποία είναι μέλος.
Για «επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα» κατηγόρησε την κυβέρνηση η αρμόδια τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαμανάκη, λέγοντας ότι η κυβέρνηση τρομοκρατεί τους εργαζόμενους αντί να δίνει λύσεις στα προβλήματα τους.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.