Παράταση για την υποβολή καταστάσεων πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης
Παρατείνεται μέχρι τις 20.1.2007 ο χρόνος υποβολής των εξαμηνιαίων καταστάσεων πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης από τους πρατηριούχους, οι οποίες αφορούν τις διενεργηθείσες πωλήσεις του διαστήματος από 14.10.2005 έως 30.6.2006.
43
Παρατείνεται μέχρι τις 20.1.2007 ο χρόνος υποβολής των εξαμηνιαίων καταστάσεων πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης από τους πρατηριούχους, οι οποίες αφορούν τις διενεργηθείσες πωλήσεις του διαστήματος από 14.10.2005 έως 30.6.2006.
Η προθεσμία έληγε στις 31 Οκτωβρίου.
Σχετική εντολή έδωσε στις εφορίες ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι στην υποβολή των καταστάσεων.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών, οι καταστάσεις υποβάλλονται μόνο με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου, στο διαδικτυακό τόπο της Γ.Γ.Π.Σ. μέσω του προγράμματος e-καύσιμα.
Διευκρινίζεται ότι εμπρόθεσμες καταστάσεις δεν υποβάλλονται πέραν του ανωτέρω τρόπου ούτε μέσω Κ.Ε.Π. ούτε μέσω Δ.Ο.Υ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Οι προσδοκίες για τις εκπτώσεις – Τρίτη και φαρμακερή για το εμπόριο;
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442