Αποκλείστηκαν στο Ακαπούλκο Καραντάσιου/Αρβανίτη
Με τον πλέον άδοξο τρόπο, οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη (Νο6) αποχαιρέτησαν τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιου Σιρκουί του μπιτς βόλεϊ, καθώς έχασαν με 2-1 σετ από τις Βουλγάρες Γιαντσούλοβα/Γιαντσούλοβα. Συνεχίζουν Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη.
26
Με τον πλέον άδοξο τρόπο, οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη (Νο6) αποχαιρέτησαν τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιου Σιρκουί του μπιτς βόλεϊ.
Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος αγωνιζόμενες στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά που διεξάγεται στο Ακαπούλκο, έχασαν με 2-1 (21-17, 16-21, 15-13) σετ από τις Βουλγάρες Γιαντσούλοβα/Γιαντσούλοβα (Νο22).
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα τους σε δύο παιχνίδια, αφού είχε προηγηθεί εκείνη του πρώτου γύρου από τις Γερμανίδες Μπανκ / Λάμε (Νο27) και μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός και η 25η θέση στην κατάταξη.
Πλέον, στο πρότελευταίο World Tour της FIVB στο Μεξικό, συνεχίζει μόνο μία ομάδα, αυτή των Θάλειας Κουτρουμανίδου / Μαρίας Τσιαρτσιάνη (Νο19), οι οποίες μετράνε ήδη μία νίκη και μία ήττα και σήμερα στις 5.00μ.μ. (ώρα Ελλάδος) θα παίξουν στο ταμπλό των ηττημένων με αντίπαλο τις αδερφές Σβάιγκερ (Νο20) από την Αυστρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
