Ήττα για Βάσω/ Βίκυ, νίκη για Θάλεια/ Μαρία στο Ακαπούλκο
Με το αριστερό μπήκαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Ακαπούλκο για το Παγκόσμιο Σιρκουί της FIVB, οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη που ηττήθηκαν με 2-1 σετ από τις Μπανκ / Λάμε που μπήκαν στο ταμπλό από τα προκριματικά. Αντίθετα, οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη πήραν τη... ρεβάνς από τις Γερμανίδες Κλάασεν / Ρέντερ, τις οποίες κέρδισαν με 2-0.
66
Με το αριστερό μπήκαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Ακαπούλκο (25-28/10) για το Παγκόσμιο Σιρκουί της FIVB, οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη (Νο6).
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος αν και προηγήθηκαν στα σετ, τελικά ηττήθηκαν με 2-1 (17-21, 25-23, 15-13) από τις Γερμανίδες Μπανκ / Λάμε (Νο27) που μπήκαν στο ταμπλό από τα προκριματικά.
Βάσω και Βίκυ είχαν καλό ρυθμό μόνο στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια επήλθε χαλάρωση που οδήγησαν σε αδικαιολόγητα λάθη.
Οι Ελληνίδες βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ τις Γερμανίδες, οι οποίες κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ και στο τάι μπρέικ διατήρησαν το προβάδισμά τους ως το τέλος.
Αντίθετα, οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο19) πήραν τη… ρεβάνς από τις έτερες Γερμανίδες Κλάασεν / Ρέντερ (Νο14), τις οποίες κέρδισαν με 2-0 (21-19, 21-9).
Στο πρώτο σετ οι φιναλίστ του φετινού τελικού του Infote Masters, μπήκαν λίγο φοβισμένα στο παιχνίδι, αλλά δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα. Ετσι, στο δεύτερο έπαιξαν πιο απελευθερωμένα και πήραν μία δίκαιη νίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)

