Επικεφαλής η Ford μετά την πρωτιά του Γκρόνχολμ στο Ράλι Τουρκίας
Την 5η του φετινή νίκη πήρε στην Τουρκία ο Μάρκους Γκρόνχολμ με Ford Focus. Απόντος του τραυματία Σεμπαστιέν Λεμπ, ο Φινλανδός πανηγύρισε τη νίκη και σε συνδυασμό με την 2η θέση του Μίκο Χίρβονεν, η Ford πήρε κεφάλι στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Το πρώτο πόντιουμ στην καριέρα του πανηγύρισε ο Χένινγκ Σόλμπεργκ (Peugeot 307WRC), που τερμάτισε 3ος.
89
Την 5η του φετινή νίκη πήρε στην Τουρκία ο Μάρκους Γκρόνχολμ με Ford Focus. Απόντος του τραυματία Σεμπαστιέν Λεμπ, ο Φινλανδός πανηγύρισε τη νίκη και σε συνδυασμό με την 2η θέση του Μίκο Χίρβονεν, η Ford πήρε κεφάλι στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Το πρώτο πόντιουμ στην καριέρα του πανηγύρισε ο Χένινγκ Σόλμπεργκ (Peugeot 307WRC), που τερμάτισε 3ος.
Μεγάλη μάχη έγινε για την 4η θέση με τον Χαβιέ Πονς (Citroen Xsara) να κερδίζει 2 θέσεις στην τελευταία ειδική του αγώνα. Ο Ισπανός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, όμως δεν είχε δηλωθεί από την Kronos Racing…
Ο Κοστί Καταγιαμάκι έφερε το Ford Focus RS WRC04 της Stobart στην 5η θέση, χάνοντας την 4η στην τελευταία ειδική. Ο Κρις Ατκινσον ήταν 6ος, ενώ 7ος τερμάτισε ο Ντάνι Σόρντο με τη Citroen Xsara WRC της Kronos Racing.
Την 8άδα συμπλήρωσε ο Μάνφρεντ Στολ με το 2ο Peugeot 307WRC της OMV-Norway. Ο Κόλιν ΜακΡέι στην επιστροφή στους αγώνες μετά από καιρό εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα στην τελευταία ειδική.
Με τρεις αγώνες να απομένουν, η Ford πήρε κεφάλι στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, ενώ ο Γκρόνχολμ μείωσε τη διαφορά του από τον επικεφαλής Σεμπαστιέν Λοέμπ στους 25 βαθμούς.
Ο Γάλλος έχει σπάσει το χέρι του και ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι έτοιμος μέχρι τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
