Νέα πυρκαγιά σε χωματερή στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στη χωματερή της Ασπροβάλτας του νομού Θεσσαλονίκης, λίγες ημέρες μετά την πυρκαγιά στους Ταγαράδες, ενισχύοντας τις ανησυχίες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για τις ανεξέλεγκτες χωματερές.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στη χωματερή της Ασπροβάλτας του νομού Θεσσαλονίκης.
Στο έργο της κατάσβεσης πήρε μέρος δύναμη της Πυροσβεστικής τρία οχήματα, ενώ εργασίες επιχωμάτωσης πραγματοποίησαν φορτηγά και σκαπτικά μηχανήματα του δήμου.
Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν κατοικημένες περιοχές.
Πρόκειται για το δεύτερο περισταστικό στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης μετά τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στους Ταγαράδες και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούν για την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον οι ανεξέλεγτες χωματερές που λειτουργούν στην περιοχή όπως άλλωστε και σε όλη τη χώρα.