Kορυφαία επίδοση της χρονιάς στο επί κοντώ (6.00μ.) από τον Μπραντ Γουόκερ
Την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 6.00μ. σημείωσε ο Αμερικανός επικοντιστής, Μπραντ Γουόκερ σε μίτινγκ στίβου που διεξήχθη στην πόλη Γιόκγκριμ της Γερμανίας. Ο 25χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο, υπερέβη τα 6.00μ. σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.
26
Την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 6.00μ. σημείωσε ο Αμερικανός επικοντιστής, Μπραντ Γουόκερ σε μίτινγκ στίβου που διεξήχθη στην πόλη Γιόκγκριμ της Γερμανίας.
Ο 25χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο, υπερέβη τα 6.00μ. σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 5.96μ) και άφησε στην δεύτερη θέση τον Αυστραλό Πολ Μπεργκς (5.82μ) και στην τρίτη τον Γερμανό Τιμ Λόμπινγκερ (5.73μ).
Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση της χρονιάς ανήκε στον Μπεργκς με 5.92μ από τις 8 Ιουλίου στο Μανχάιμ.
Ο Γουόκερ, που θα συμμετάσχει την προσεχή Δευτέρα στο διεθνές μίτινγκ «Θεσσαλονίκη 2006» που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο Καυτανζόγλειο στάδιο, έγινε ο 12ος επικοντιστής στην ιστορία του αθλήματος που περνά τα 6.00μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το Ιράν βάζει την Κύπρο στο κάδρο των επιθέσεων – Ασπίδα προστασίας από την Ελλάδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Ακίνητα: Μεταβιβάσεις εξπρές – Πώς ξεμπλοκάρουν κατασχεμένα σπίτια
- Τζακ Σλόσμπεργκ – Τα τελευταία λόγια που του είπε η αδελφή του Τατιάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της
- Η δολοφονία του Χαμενεΐ αφήνει τον «άξονα» του Ιράν στο χάος
- «Ο Λουβαβού-Καμπαρό θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα»


