66

Στη Γιάλτα της Ουκρανίας βρίσκονται οι ομάδες ανδρών και γυναικών συνθέτων αγωνισμάτων, όπου το σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στη Α κατηγορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, οι άνδρες θα συναγωνιστούν με τις ομάδες της Λευκορωσίας, Τσεχίας, Ολλανδίας, Αυστρίας, Ουκρανίας, Μ. Βρετανίας, Λετονίας και οι γυναίκες με τις ομάδες της Λιθουανίας, Γαλλίας, Ελβετίας, Ολλανδίας, Ιταλίας, Τσεχίας, Ουγγαρίας.

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν:

ΑΝΔΡΕΣ: Καραμουσαλής Κώστας, Κουρομιχαλάκης Παύλος, Πηλίδης Κώστας, Τσούκαλης Ανδρέας.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Στρατάκη Αργυρώ, Πάντη Αλένα-Μαρία, Υφαντίδου Σοφία, Δεληνικόλα Βασιλική.

Στις γυναίκες, μετέχουν συνολικά 29 αθλήτιες και ανάμεσά τους η Αργυρώ Στρατάκη έχει την κορυφαία επίδοση με 6.235 βαθμούς (καλύτερη φετινή και ατομικό ρεκόρ), η Βασιλική Δεληνικόλα έχει την 5η καλύτερη επίδοση, η Πάντη την 9η και η Υφαντίδου την 21η.

Στους άνδρες έχουν δηλωθεί 32 αθλητές και του Έλληνες την καλύτερη θέση κατέχει ο Κώστας Καραμουσαλής που βρίσκεται στην 15η και ακολουθούν ο Παύλος Κουρομιχαλάκης στην 21η, ο Ανδρέας Τσούκαλης στην 24η και ο Κυριάκος Πηλίδης στην 32η.

Την κορυφαία επίδοση έχει ο Λευκορώσος Αλεξαντρ Παρκομένκο με καλύτερη φετινή 8.050β. κα ατομικό 8.051β. Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου.

Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

Στο Αρλς της Γαλλίας θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο η Σούπερ Λίγκα των συνθέτων αγωνισμάτων, στην οποία μετέχουν στους άνδρες οι Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία και στις γυναίκες οι Λευκορωσία, Εσθονία, Φινλανδία, Μ. Βρετανία, Πολωνία, Ρωσία, Σουηδία, Ουκρανία.

Ακόμη, το σαββατοκύριακο διεξάγεται στη Μονζόν της Ισπανίας και η Β κατηγορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συνθέτων Αγωνισμάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ