Ελεύθερος μετά την απολογία δικηγόρος που εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα
Ελεύθερος αφέθηκε ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης μετά την απολογία του ενώπιον του εφέτη ανακριτή Ι.Σίδερη για τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και της δωροδοκίας, που σχετίζονται με την υπόθεση της πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία.
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του εφέτη Ανακριτή Ι.Σίδερη ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.
Ο δικηγόρος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και της δωροδοκίας, που σχετίζονται με την υπόθεση της πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Λαμπίρης είχε καταθέσει σε λογαριασμό της καταζητούμενης ανακρίτριας ποσό 4.700 ευρώ, στοιχείο που προέκυψε από το άνοιγμα των λογαριασμών της κ. Ηλία.
Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι το επίμαχο ποσό αποτελούσε δάνειο προς την πρώην ανακρίτρια.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions