Είχαμε στρέψει το βλέμμα μας στο Τροντχάιμ, λέει ο τεχνικός της PSV, Γκους Χίντινγκ
Η Αϊντχόφεν πέτυχε αυτό που προσπαθούσε οκτώ χρόνια, να προκριθεί στους «16» του Champions League και ο Γκους Χίντινγκ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. «Τα βλέμματά μας ήταν στραμμένα στο Τροντχάιμ» παραδέχεται ο Ολλανδός τεχνικός.
Η Αϊντχόφεν πέτυχε αυτό που προσπαθούσε τόσα χρόνια. να προκριθεί στους «16» του Champions League.
Ο Γκους Χίντινκ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρσεναλ στο «Φίλιπς Στάντιον», καθώς ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1) έστειλε για πρώτη φορά την ομάδα του στην φάση των «16» μετά από οκτώ χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών.
«Αγωνιστήκαμε με τακτική πειθαρχία και είχαμε στο πλευρό μας ένα εκπληκτικό κοινό. Παρακολουθούσαμε δυο παιχνίδια την ίδια στιγμή, καθώς τα βλέμματα μας βρίσκονταν και στο Τροντχάιμ.
» Αυτό το παιχνίδι είχε άμεση επιρροή στην δική μας προσπάθεια, παρότι ο στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε την τύχη στα χέρια μας. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά η ομάδα της Αρσεναλ είναι πάρα πολύ δυνατή. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα» είπε ο τεχνικός της Αϊντχόφεν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.