Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, λέει ο Ρεχάγκελ-Το «ρίγος» των διεθνών μας
Ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των τριών βαθμών, ο Ότο Ρεχάγκελ τόνισε ότι το ματς με το Καζακστάν δεν ήταν τόσο εύκολο όσο έδειχνε. «Είναι ο όμιλος του θανάτου» είπε ο Τιμοφέεφ. «Νιώθουμε ρίγος πριν μπούμε στο γήπεδο» είπε ο Ζαγοράκης. Ο Χαριστέας ανεδείχθη MVP.
Ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των τριών βαθμών, ο Ότο Ρεχάγκελ τόνισε ότι το ματς με το Καζακστάν δεν ήταν τόσο εύκολο όσο έδειχνε. Αιτία ήταν η αμυντική διάταξη της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως είπε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.
«Δεν ήταν ευχάριστο ματς, ήταν δύσκολο. Ήμασταν το απόλυτο φαβορί. Είμαστε ευχαριστημένοι από το 3-1. Οι αντίπαλοι μας έπαιζαν με 10 παίκτες στην άμυνα. Θα παρακολουθήσουμε και στο μέλλον τους παίκτες μας και στη συνέχεια έχουμε τον Φεβρουάριο το ματς με τη Δανία» είπε ο Ρεχάγκελ.
Ο εορτάζων Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε τόσο για την πρώτη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος όσο και για τα… γενέθλιά του:
«Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Σίγουρα ήταν μια σημαντική ημέρα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που με έχει γερό και κατάφερα να φτάσω τις 100 διεθνείς συμμετοχές. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχιστεί η καλή πορεία της ομάδας μας.
» Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή του ματς, όπως και με την Τουρκία, αισθανόμασταν ρίγος. Εμείς θέλουμε περισσότερο από τη διάκριση της ομάδας μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη συνέχεια» είπε ο «100άρης» αρχηγός.
Ο Αγγελος Χαριστέας, που ανεδείχθη ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, είπε ότι ελπίζει η συνέχεια να είναι ανάλογη και ευχαρίστησε τον χορηγό της εθνικής που δωροθέτησε τον τίτλο του MVP.
Ο προπονητής του Καζακστάν, Σεργκέι Τιμοφέεφ χαρακτήρισε το γκρουπ ως «τον όμιλο του θανάτου»!
«Από τη στιγμή που έπεσε είναι πέναλτι» είπε για τη φάση που έδωσε δικαίωμα στους Καζάκους να μειώσουν. «Η Ελλάδα ήταν καλύτερη κέρδισε δίκαια. Εμείς δουλεύουμε με προοπτική το μέλλον. Χωρίς παρόν δεν μπορεί να υπάρξει και μέλλον» συμπλήρωσε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ στο εκτός έδρας έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής στην Premier League
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα