Επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα ο Ριβάλντο, εν όψει του ματς με τον ΟΦΗ
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε την Τρίτη ο Ριβάλντο, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο. Τέθηκε έτσι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για με τον ΟΦΗ. Νέο πρόστιμο, 20.000 ευρώ, επέβαλε η UEFA στους «ερυθρόλευκους».
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε την Τρίτη ο Ριβάλντο, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο. Τέθηκε έτσι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για με τον ΟΦΗ.
Αντιθέτως, Μαυρογενίδης, Φιλιππάκος και Ντακόλ ακολούθησαν εκ νέου ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί απόγευμα (18:00), προκειμένου η ομάδα να μεταβεί εν συνεχεία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής μας με το Καζακστάν.
Εν τω μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν ο Ολυμπιακός και η Λα Κορούνια πριν από τον αγώνα της επόμενης Τρίτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Η αποστολή της «Ντέπορ» αναμένεται στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας. Το μεσημέρι (14:30) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ στις 16:15 θα μιλήσει ο ομόλογός του στη Λα Κορούνια, Χαβιέ Ιρουρέτα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 17:00 (στο Ρέντη), ενώ οι Ισπανοί παίκτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους λίγο αργότερα (18:15), με προπόνηση στο « Γ. Καραϊσκάκης». Παρατηρητής της συνάντησης θα είναι ο Γερμανός Χέρμαν Σέλμπχερ.
Πρόστιμο 20.000 ευρώ από την UEFA
Νέο πρόστιμο επέβαλλε η UEFA στον Ολυμπιακό, που πλέον τείνει να γίνει μόνιμος… πελάτης των Πειθαρχικών Επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με συνολικό πρόστιμο 30.000 ελβετικών φράγκων (19.671 ευρώ) για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους δύο αγώνες εναντίον της Μονακό.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να καταβάλλει 10.000 ελβετικά φράγκα για την αναμέτρηση του «Λουΐ II», και άλλα 20.000 για εκείνη του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου εκτός των βεγγαλικών και των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί της μετά την επίτευξη του γκολ, χρεώθηκε επίσης το «κομφούζιο» που επικρατούσε στις θύρες του γηπέδου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ στο εκτός έδρας έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής στην Premier League
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα