Νίκη στην παράταση για τους Σίξερς κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς
Έπειτα από έναν αγώνα για γερά νεύρα στη Φιλαδέλφεια, οι Σίξερς νίκησαν 106-104 στην παράταση τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον Αλεν Αϊβερσον να πετυχαίνει το «χρυσό καλάθι». Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κάϊλ Κόρνερ με 23 πόντους.
Έπειτα από έναν αγώνα για γερά νεύρα στη Φιλαδέλφεια, οι Σίξερς νίκησαν 106-104 στην παράταση τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον Αλεν Αϊβερσον να πετυχαίνει το «χρυσό καλάθι».
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κάιλ Κόρνερ με 23 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μαρκ Τζάκσον με 21. Από την άλλη πλευρά, πρωταγωνιστές των Πέισερς ήταν οι Τζερμέν ΟΝιλ με 39 πόντους και Ρον Αρτεστ με 29.
Στο Σαν Αντόνιο, ο Μανού Τζινόμπλι, που σημείωσε 29 πόντους, έδειξε στους Σπερς το δρόμο για τη μεγάλη νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ με 93-84.
Αποφασιστική συμβολή στη νίκη είχε και ο Τόνι Πάρκερ, που πέτυχε 18 πόντους. Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Σακίλ ΟΝιλ με 23 πόντους.
Σκέτη «μαγεία» οι Μάτζικ επικράτησαν, στο Ορλάντο, 122-113 των Λος Αντζελες Λέικερς. Από τους νικητές «έκλεψαν την παράσταση» οι Στιβ Φράνσις με 32 πόντους και Γκραντ Χιλ με 27, ενώ κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 41 πόντους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.