Η Ρόμα πέρασε με 2-0 από το Λιβόρνο, η Γιουβέντους 2-1 την Μεσσίνα και πάντα πρώτη
Η Ρόμα επικράτησε 2-0 της Λιβόρνο εκτός έδρας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του campionato. Ο Τότι άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μοντέλα έγραψε το 2-0. Η γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της Μεσσίνα με 2-1. Δεν αγωνίστηκαν οι τρεις Έλληνες.
Η Ρόμα επικράτησε 2-0 της Λιβόρνο εκτός έδρας, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του campionato. Ο Φραντζέσκο Τότι άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, ενώ ο Βιτσέντσο Μοντέλα έγραψε το 2-0 στο 69ο λεπτό. Εκτός της αποστολής των Ρωμαίων ήταν ο Τραϊανός Δέλλας.
Η Γιουβέντους λύγισε την αντίσταση της Μεσίνα με 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα. Για τη «μεγάλη κυρία» σκόραραν οι Μαρσέλο Ζαλαγέτα (26) και Πάβελ Νέτβεντ (55), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 69ο λεπτό ο Ρικάρντο Ζαμπάνια. Στον πάγκο της Μεσίνα ήταν Ελευθερόπουλος και Γκώνιας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.