Σε ένα ματς θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, Χέρενφεεν για το UEFA
Σε έναν αγώνα, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολλανδία, θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ Χέρενβεν και Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Έτσι ματαιώνεται ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας, που επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη...
Σε έναν αγώνα, που θα γίνει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία, θα κριθεί το ζευγάρι της Χέρενβεν με τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μετά την οριστική ματαίωση της πρώτης αναμέτρησης, που ήταν προγραμματισμένη αρχικώς για σήμερα, Τετάρτη, και στη συνέχεια για την Πέμπτη.
Η ολλανδική ομάδα δεν μπόρεσε να μεταβεί στο Τελ Αβίβ, λόγω της γενικής απεργίας που έχει κηρυχθεί στο Ισραήλ, και το ματς ματαιώθηκε.
Η UEFA διευκρίνισε ότι, στην περίπτωση αυτή, δεν θα ισχύσει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Αυτό σημαίνει ότι, αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση, όπου εφαρμόζεται το «ασημένιο» γκολ (αν υπάρχει νικητής στο τέλος του πρώτου 15λεπτου, το ματς ολοκληρώνεται, αλλιώς παίζεται ολόκληρο το ημίωρο).
Αν και μετά τα 120 λεπτά δεν υπάρξει νικητής, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.