Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και στο 26ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δύο γκολ σε διάστημα 8, πήρε το 2-1 επί της Νιούκαστλ, διατηρώντας το αήττητο. Χωρίς ήττα και η Τσέλσι, ενώ η Μπόλτον του Γιαννακόπουλου έμεινε στο 2-2.
Η καρδιά της πρωταθλήτριας μίλησε και στο Σεν Τζέιμς Πάρκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και στο 26ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Αλαν Σίρερ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών, πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ και διατήρησε το αήττητο.
Τα τέρματα των φιλοξενουμένων πέτυχαν οι Ρούουντ Φαν Νιστελρόι (51) και Σκόουλς (59). Αξίζει να σημειωθεί οτι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.
Το αήττητο διατήρησε και η Τσέλσι, η οποία με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε 2-1 της Λέστερ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τρεις αποβολές.
Τον… χορό των κόκκινων καρτών άνοιξε ο Γκέρεμι στο 67ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν δύο παίκτες της Λέστερ και συγκεκριμένα οι Ρότζερς, Σίμετσα στο 84 και στο 88.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)