Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με Ζε Ελίας, συζήτηση με Γιαννακόπουλο
Συνάντηση που ίσως τελικά να αποδειχθεί και αποχαιρετιστήρια είχε την Τετάρτη ο Ζε Ελίας με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιώργο Λούβαρη. Παράλληλα αναμένεται η λύση του «μυστηρίου» Γιαννακόπουλου στους «ερυθρόλευκους».
Σε μια… κλωστή κρέμεται η καριέρα του Ζε Ελίας στον Ολυμπιακό. Οι παράγοντες του πρωταθλητή είναι δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.
Την Τετάρτη έγινε κρίσιμη συνάντηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Λούβαρη, με τον μάνατζερ του Ζε Ελίας και τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί τί μέλλει γενέσθαι μεταξύ των δύο πλευρών.
Στο μεταξύ, μετά το διήμερο ρεπό παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις. Η γιορτή σταματά -προς το παρόν- αφού για να κατακτηθεί το ιστορικό πρωτάθλημα θα πρέπει η ομάδα να κερδίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο την Ξάνθη για την 30η αγωνιστική.
Επιπλέον, εντείνονται οι ρυθμοί και της δουλειάς της διοίκησης, η οποία σχεδιάζει σε συνεννόηση με τον προπονητή τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Πολλά είναι τα «ανοιχτά μέτωπα» με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γιαννακόπουλου.
Τέλος, με γοργούς ρυθμούς δουλεύουν και τα συνεργεία για την κατεδάφιση του Σταδίου Καραϊσκάκη η οποία βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.