Ο Γ.Μποροβήλος θα είναι ο διαιτήτης του κρίσιμου αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού
Ο Γ.Μποροβήλος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2003. Ο αγώνας θα γίνει στη Ριζούπολη και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.
Ο Γ.Μποροβήλος του συνδέσμου Αρκαδίας θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2003. Ο αγώνας θα γίνει στη Ριζούπολη και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.
Δεύτερος διαιτητής στο ντέρμπι κληρώθηκε ο Θανάσης Μπριάκος του συνδέσμου Ηπείρου.
Την ανάγκη να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων υπογράμμισε, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Γιώργος Μποροβήλος.
«Τα συγχαρητήρια πρέπει να τα πάρω για την απόδοση και όχι για την κλήρωση. Ολοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:
«Οι παίκτες, οι προπονητές, οι διοικήσεις, οι φίλαθλοι και οι διαιτητές να συμβάλουν ώστε να πάνε όλα καλά και τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή, είναι να μείνω ήρεμος. Είναι απαραίτητο σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσω την καριέρα μου. Ακόμη είμαι 43 ετών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα πράξω».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.