Με «κανονιέρη» τον Στογιάκοβιτς οι Κινγκς έκαναν το 1-0 κόντρα στους Μάβερικς
Με «οδηγό» τον Στογιάκοβιτς οι Κινγκς ξεκίνησαν με μια μεγάλη νίκη τους αγώνες κόντρα στους Μάβερικς για τα ημιτελικά των πλέι οφ στη δυτική περιφέρεια του ΝΒΑ. Ο Σέρβος σταρ πέτυχε 26 πόντους, οδήγησε τους Κινγκς στη σπουδαία νίκη με 124-113.
Με «οδηγό» τον Πέτζα Στογιάκοβιτς οι Σακραμέντο Κινγκς ξεκίνησαν με μια μεγάλη νίκη τους αγώνες κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς για τα ημιτελικά των πλέι οφ στη δυτική περιφέρεια του ΝΒΑ. Ο Σέρβος σταρ πέτυχε 26 πόντους, οδήγησε τους Κινγκς στη σπουδαία νίκη με 124-113 μέσα στην έδρα των Μάβερικς και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Εκτός του Στογιάκοβιτς όλη η ομάδα των Κινγκς είχε εξαιρετική απόδοση και πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στους Κρις Γουέμπερ και Μπόμπι Τζάκσον, που είχαν στο ενεργητικό του από 24 και 23 αντίστοιχα πόντους. Από την πλευρά του Ντάλας, την καλύτερη απόδοση είχε οι Μπράντλεϊ και Βαν Εξελ που πέτυχαν από 20 πόντους. Ο Ντιρκ Νοβίτζκι έμεινε στους 18 πόντους.
Στο Ντιτρόιτ, οι Πίστονς με τους Χάμιλτον και Μπίλαπς να πετυχαίνουν 25 και 24 αντίστοιχα πόντους, επικράτησαν των Σίξερς με 98-87 και έκαναν το 1-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Από τη Φιλαδέλφεια καλύτερος ήταν ο Αλεν Αϊβερσον με 27 πόντους.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα: Ντιτρόιτ-Φιλαδέλφεια: 98-87 (Το Ντιτρόιτ προηγείται με σκορ 1-0) Nτάλας-Σακραμέντο: 113-124 (Το Σακραμέντο προηγείται με σκορ 1-0)
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.