Νέες αιχμές της Αυριανής για εμπλοκή του Στέφανου Μανίκα σε φαινόμενα διαφθοράς
Νέες υπαινιγμούς για παράνομες συναλλαγές με επιχειρηματικούς κύκλους εις βάρος του Στέφανου Μανίκα, αφήνει με δημοσίευμά της η εφημερίδα Αυριανή. Ο υπουργός Επικρατείας υπεραμύνθηκε της διαφάνειας των πράξεων του και προανήγγειλε νέα μήνυση.
37
Νέες υπαινιγμούς για παράνομες συναλλαγές με επιχειρηματικούς κύκλους εις βάρος του Στέφανου Μανίκα, αφήνει με δημοσίευμά της την Παρασκευή η Αυριανή.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα σημειώνει ότι υπουργός της κυβέρνησης έμενε στο παρελθόν επί έξι χρόνια σε βίλα με πισίνα που ανήκε σε προμηθευτή του Δημοσίου και ζητά από τον υπουργό να προσκομίσει στοιχεία για το εάν πλήρωνε ενοίκιο.Ιδιοκτήτης της βίλας φαίνεται μια off shore εταιρεία που ονομάζεται National Shelq SA.
Μετά από πληροφορίες ότι ο εκδότης της Αυριανής «φωτογράφιζε» τον Στέφανο Μανίκα, ο υπουργός επικρατείας εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση με την οποία υπεραμύνθηκε της διαφάνειας των πράξεων του και προανήγγειλε νέα μήνυση.
«Από τις αρχές του 1998 μέχρι τις αρχές του 2001 ενοικίασα διαμέρισμα 121 τ.μ. στον πρώτο όροφο ακινήτου τεσσάρων συνολικά διαμερισμάτων από την εταιρεία National Shield SA. Το συμφωνητικό μίσθωσης είναι κατατεθειμένο στην εφορία από τις 6.2.1998. Τα μισθώματα που κατέβαλα είναι καταγεγραμμένα τόσο στις φορολογικές μου δηλώσεις όσο και στις δηλώσεις πόθεν έσχες.
»Πληροφορώ τον κ. Κουρή ότι σήμερα είμαι μισθωτής διαμερίσματος στο Δήμο Βούλας του οποίο το μισθωτήριο είναι κατατεθειμένο στην εφορία και τα καταβληθέντα μισθώματα στις φορολογικές μου δηλώσεις και τις δηλώσεις του πόθεν έσχες. Με απλά λόγια, ενώ εγώ διαμένω και σήμερα στο νοίκι ο κ. Κουρής εξακολουθεί να είναι μονοπωλιακός ιδιοκτήτης φάμπρικας λάσπης και συκοφαντίας.
»Το λόγο θα έχει και σε αυτή την περίπτωση η δικαιοσύνη», καταλήγει ο κ. Μανίκας.
Τελευταία ενημέρωση: 15:40
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442