Αρνείται την ύπαρξη διαχειριστικών ελλειμμάτων στην «Αθήνα 2004» η Αγγελοπούλου
H Γ.Aγγελοπούλου σε συνέντευξή της στην Καθημερινή, αρνείται την ύπαρξη διαχειριστικών ελλειμμάτων στην εταιρεία που προεδρεύει και υπόσχεται να αποδώσει πλήρη λογαριασμό. Θεωρεί ότι οι Ολυμπιακοί του 2004 προσφέρουν ευκαιρία βελτίωσης της χώρας.
37
H Γιάννα Aγγελοπούλου θεωρεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 προσφέρουν ευκαιρία αλλαγής και βελτίωσης της χώρας, ενώ δηλώνει ότι ήδη η προετοιμασία επενεργεί θετικά και μεταβάλλει τα ήθη στην Eλλάδα.
Σε συνέντευξή της στην Καθημερινή αρνείται την ύπαρξη διαχειριστικών ελλειμμάτων στην εταιρεία που προεδρεύει και υπόσχεται να αποδώσει πλήρη λογαριασμό με τη λήξη της Oλυμπιάδας.
Aντικρούει, επίσης, τις εκτιμήσεις ότι η διοργάνωση μπορεί να αποτελέσει βάση οικονομικών δεινών στο μέλλον και υποστηρίζει πως, αντιθέτως, θα στηρίξει την ανάπτυξη, καθώς επιτρέπει την άμεση ή έμμεση εμπλοκή 6.500 επιχειρήσεων.
Πιστεύει ότι η Oλυμπιάδα και η ανάγκη εκτέλεσης έργων σε ορισμένο χρόνο λειτουργεί παιδευτικά για την ελληνική κοινωνία, καθώς περίπου 150.000 άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να κινηθούν σε άλλους ρυθμούς, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα.
Aποφεύγει, πάντως, τις συγκεκριμένες αναφορές στο συνολικό κόστος, αλλά δεν διστάζει να στηλιτεύσει επιχειρηματικές εμπλοκές, οι οποίες οδηγούν σε καθυστερήσεις με γνώμονα το προσωπικό όφελος. Διαπορεί πώς ανέβηκε το κόστος της ασφάλειας από τα 212 εκατ. ευρώ σε πάνω από 500 εκατ. ευρώ και πάντως, δείχνει να ανησυχεί για τις καθυστερήσεις στην παράδοση των σταδίων, οι οποίες δεν επιτρέπουν την έγκαιρη και συντονισμένη διεξαγωγή δοκιμαστικών αγώνων.
Θεωρεί, τέλος, μεγάλη πρόκληση την εξασφάλιση ενός ολοκληρωτικού συντονισμού των πάντων στις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων και δηλώνει πως δεν κοιμάται ήσυχα τα βράδια. Διατηρεί, όμως, πλήρως τις πολιτικές φιλοδοξίες για το μέλλον, παρ’ ότι λέει πως «δεν έχω σκεφθεί το μετά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
- Ηλίας Γκότσης: Δέχτηκα πρόταση να συμμετέχω σε ριάλιτι του εξωτερικού που θα με διεκδικούσαν άνδρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442