Παρά τις διαμαρτυρίες, στην FIFA είναι ικανοποιημένοι από τις διαιτησίες του Μουντιάλ
Οι Ιταλοί ακόμη φωνάζουν για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν στην αναμέτρηση με την Κροατία. Στην FIFA, όμως, έχουν διαφορετική άποψη και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οι διαιτητές τα έχουν πάει καλά έως τώρα στο Μουντιάλ.
75
Οι Ιταλοί ακόμη φωνάζουν για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν στην αναμέτρηση με την Κροατία. Στην FIFA, όμως, έχουν διαφορετική άποψη και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οι διαιτητές τα έχουν πάει καλά έως τώρα στο Μουντιάλ.
Με αφορμή τις διαμαρτυρίες των Ιταλών για την ακύρωση δύο τερμάτων τους στο ματς με την Κροατία, ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Κιθ Κούπερ τόνισε ότι οι διαιτητές έχουν, σε γενικές γραμμές, ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά τους στα ως τώρα παιχνίδια.
«Λάθη μπορεί να γίνουν, είναι στη φύση του αθλήματος. Δεν μιλάω απαραίτητα για το χθεσινό παιχνίδι. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι, όπως οι παίκτες, και δεν πρέπει να βλέπουμε κάποιους συγκεκριμένους αγώνες, αλλά το συνολικό επίπεδο» ήταν το σχόλιο του Κιθ Κούπερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442