Επίθεση με βόμβες μολότοφ τα ξημερώματα στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης
Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε την Πέμπτη τα ξημερώματα στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, που βρίσκονται στην οδό Αιγαίου 36, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν μεγάλες ζημιές. Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
25
Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε την Πέμπτη τα ξημερώματα στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, που βρίσκονται στην οδό Αιγαίου 36, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν μεγάλες ζημιές. Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στις 04:15 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι εκτόξευσαν προς το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της ΠΑΕ Αρης δύο αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές εκ των οποίων η μία έσπασε την τζαμαρία της πρόσοψης και στη συνέχεια προκάλεσε μικρής έκτασης πυρκαγιά, εξωτερικά του κτιρίου, που σβήστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρίας παροχής ασφαλείας. Η δεύτερη βόμβα μολότοφ προσέκρουσε στον τοίχο του κτιρίου, χωρίς να εκδηλωθεί φωτιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442