Με ικανοποίηση υποδέχθηκε η Toyota την απόφαση του Εφετείου της FIA να κρίνει νόμιμο τον αεροδυναμικό διαχύτη τόσο του μονοθεσίου της, TF109, όσο και των Brawn BGP001 και Williams FW31. Μάλιστα, η ομάδα διευκρίνισε ότι είχε συμβουλευτεί την Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή σχεδιασμού του διαχύτη.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Toyota F1, Tadashi Yamashina, είπε: Ήμουν αισιόδοξος ότι το Εφετείο θα έφτανε σε αυτή την απόφαση, η οποία με ικανοποιεί. Είναι σημαντικό να διευκρινίσω ότι μελετήσαμε τους τεχνικούς κανονισμούς στις πλήρεις λεπτομέρειές του και στην πορεία συμβουλευτήκαμε τη FIA.
Δεν είχαμε ποτέ την αμφιβολία ότι το μονοθέσιό μας ήταν μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών. Είμαι χαρούμενος που το θέμα ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα μπορούμε να αφοσιωθούμε στη συναρπαστική αγωνιστική χρονιά στην πίστα, κατέληξε ο Ιάπωνας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας