Με ικανοποίηση υποδέχθηκε η Toyota την απόφαση του Εφετείου της FIA να κρίνει νόμιμο τον αεροδυναμικό διαχύτη τόσο του μονοθεσίου της, TF109, όσο και των Brawn BGP001 και Williams FW31. Μάλιστα, η ομάδα διευκρίνισε ότι είχε συμβουλευτεί την Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή σχεδιασμού του διαχύτη.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Toyota F1, Tadashi Yamashina, είπε: Ήμουν αισιόδοξος ότι το Εφετείο θα έφτανε σε αυτή την απόφαση, η οποία με ικανοποιεί. Είναι σημαντικό να διευκρινίσω ότι μελετήσαμε τους τεχνικούς κανονισμούς στις πλήρεις λεπτομέρειές του και στην πορεία συμβουλευτήκαμε τη FIA.
Δεν είχαμε ποτέ την αμφιβολία ότι το μονοθέσιό μας ήταν μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών. Είμαι χαρούμενος που το θέμα ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα μπορούμε να αφοσιωθούμε στη συναρπαστική αγωνιστική χρονιά στην πίστα, κατέληξε ο Ιάπωνας.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».