Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Νίκη επί της Σάλκε ο επόμενος στόχος του Κυράστα

Νίκη επί της Σάλκε ο επόμενος στόχος του Κυράστα

Ο φύσει φειδωλός σε θριαμβολογίες, Γιάννης Κυράστας, δεν ξέφυγε από τις αρχές του, ούτε μετά την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρσεναλ, την πρώτη των «πρασίνων» επί αγγλικής ομάδας ύστερα από 11 αναμετρήσεις. Επόμενος στόχος είναι η νίκη επί της Σάλκε, καθώς, όπως εκτιμά ο τεχνικός της ομάδας, η πρόκριση θα κριθεί στους πολλούς βαθμούς.

37

Ο φύσει φειδωλός σε θριαμβολογίες, Γιάννης Κυράστας, δεν ξέφυγε από τις αρχές του, ούτε μετά την ιστορική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρσεναλ, την πρώτη των «πρασίνων» επί αγγλικής ομάδας ύστερα από 11 αναμετρήσεις. Επόμενος στόχος είναι η νίκη επί της Σάλκε, καθώς, όπως εκτιμά ο τεχνικός της ομάδας, η πρόκριση θα κριθεί στους πολλούς βαθμούς.

Οι «πράσινοι» προελαύνουν στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με την «απόλυτη» συγκομιδή των εννέα βαθμών, όμως ο Κυράστας πιστεύει ότι: «Χρειαζόμαστε άλλους τέσσερις, για να είμαστε σίγουροι. Αντίθετα από ό,τι είχα πει στην αρχή, η πρόκριση θα κριθεί στους πολλούς βαθμούς. Θέλουμε πάση θυσία νίκη εναντίον της Σάλκε στο γήπεδό μας και μια ισοπαλία εκτός έδρας. Δυστυχώς για τους αντιπάλους μας, η Λεωφόρος είναι καυτή έδρα».


Για τον αγώνα με την Αρσεναλ, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι ακριβώς όπως το περιμέναμε. Θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ και να είχαμε καθαρίσει το ματς, αν ήταν λίγο πιο τυχερός ο Ολισαντέμπε. Μέχρι τα μισά του β΄ ημιχρόνου και όταν μπήκε ο Κανού, η Αρσεναλ μας δημιούργησε προβλήματα και εκμεταλλευόμενη τους ψηλούς παίκτες της είχε κάποιες ευκαιρίες. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για μια ελληνική ομάδα να έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε έναν τέτοιο όμιλο και με μηδέν παθητικό».


Εντύπωση προκάλεσαν μετά το τέλος του αγώνα οι έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Αρσεναλ και ειδικά του Τιερί Ανρί. Ο εκνευρισμός συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια με τους «κανονιέρηδες», ανάμεσά τους και ο συνήθως «πράος» Αρσέν Βενγκέρ, να χτυπούν και να κλωτσούν όποιο αντικείμενο έβλεπαν μπροστά τους. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βενγκέρ είχε ηρεμήσει απόλυτα και δικαιολόγησε τον Ανρί λέγοντας: «Ο Τιερί δυσαρεστήθηκε με τις βουτιές των Ελλήνων παικτών και τις συνεχείς καθυστερήσεις. Εγώ δεν έχω τίποτε ιδιαίτερο εναντίον της διαιτησίας παρά το γεγονός ότι κάποιες στιγμές διαμαρτυρήθηκα. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε στον όμιλο και θεωρώ βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει προκριθεί ακόμη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies