Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών
Παρατείνεται η αγωνία των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα καθυστερήσουν μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας εξαιτίας λαθών και παραλείψεων που σημειώθηκαν σε πολλές βαθμολογίες.
Παρατείνεται η αγωνία των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα καθυστερήσουν μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας εξαιτίας λαθών και παραλείψεων που σημειώθηκαν σε πολλές βαθμολογίες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, το Σάββατο, οι τελικοί πίνακες με τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και νέα αναβολή. Πάντως, παράγοντες του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν ότι πρώτα θα αναρτηθούν οι πίνακες των βάσεων και στη συνέχεια εκείνοι με τα ονόματα όσων εισάγονται.
Στο μεταξύ, το υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με τα σχολεία, προσπαθεί να εντοπίσει και να διορθώσει τα λάθη, για να μην υπάρξουν αδικίες. Η διαδικασία αυτή, ωστόσο, είναι αρκετά χρονοβόρα, επειδή το υπουργείο επικοινωνεί με κάθε σχολείο χωριστά, για να γίνουν διασταυρώσεις στοιχείων.
Στις φετινές εξετάσεις έλαβαν μέρος συνολικά 83.950 υποψήφιοι, διεκδικώντας μία από τις 63.155 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.