Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης αποσύρθηκε από το μίτινγκ της Οστράβα
Ακόμη λιγότερες φορές οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον... «πάπια». Ο πέντε φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μάικλ Τζόνσον, αν και είχε μεταβεί στην Τσεχία προκειμένου να ξεκινήσει από εκεί τη φετινή του τελευταία χρονιά στους στίβους, τελικά επέστρεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους, όπως εξήγησε με ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ακόμη λιγότερες φορές οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον… «πάπια». Ο πέντε φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης Μάικλ Τζόνσον, αν και είχε μεταβεί στην Τσεχία προκειμένου να ξεκινήσει από εκεί τη φετινή του τελευταία χρονιά στους στίβους, τελικά επέστρεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους, όπως εξήγησε με ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα.
«Λυπάμαι πραγματικά. Σκόπευα να ξεκινήσω τη φετινή σεζόν στο μίτινγκ αυτό, όμως είμαι υποχρεωμένος να βρεθώ δίπλα στη μητέρα μου, που αυτήν τη στιγμή περνά δύσκολες ώρες» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο 33χρονος Αμερικανός σπρίντερ, ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στο μεγάλο ραντεβού του κλασικού αθλητισμού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Αύγουστο στο Έντμοντον.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Νέο δράμα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αφού οι παίκτες της Αλ Αχλί κατηγορούν τη λίγκα ότι ουσιαστικά υπέκυψε στους εκβιασμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη διαιτησία να πηγαίνει την Αλ Νασρ… τρένο για τον τίτλο.
Με ανάρτησή του στα social media, ο Άκης Ζήκος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ όχι μόνο θα παλέψει, αλλά ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης επί της Βαγιεκάνο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Χάποελ, ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Βαλένθια και μια αγωνιστική πριν το φινάλε είναι αυξημένες οι πιθανότητες για «αιώνιο» ντέρμπι στα play offs.
Η ατάκα του Εργκίν Αταμάν για τους... Λος Άντζελες Λέικερς μόνο ως κοπλιμέντο δεν έγινε αποδεκτή από τον Πέδρο Μαρτίνεθ μετά την εμφατική νίκη της Βαλένθια επί Παναθηναϊκού.