Διασυρμός της Τάου Κεράμικα 94-73, η Κίντερ ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες
Την πρώτη της ήττα στα πλέι οφ της Euroleague γνώρισε η Τάου Κεράμικα. Στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης η Κίντερ κατάφερε να διασύρει τους Ισπανούς με 94-73.
Την πρώτη της ήττα στα πλέι οφ της Euroleague γνώρισε η Τάου Κεράμικα. Στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης η Κίντερ κατάφερε να διασύρει τους Ισπανούς με 94-73.
Έτσι το σκορ στις νίκες είναι πλέον 1-1, όμως η Τάου Κεράμικα, η ομάδα που κατάφερε να θέσει εκτός μάχης όλες τις ελληνικές, έχει πλέον το πλεονέκτημα έδρας στους δύο επόμενους αγώνες, και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της διοργάνωσης της ULEB.
Ο Ριγκοντό ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ιταλών με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν με 14 οι Αμπιο και Αντερσεν. Για την Τάου Κεράμικα ο Αλεξάντερ ήταν και πάλι ο κορυφαίος, όμως δεν παρέσυρε τους συμπαίκτες του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».