Ο Παναθηναϊκός, που έφτασε μέχρι τη δεύτερη φάση των ομίλων του Champions League, ήταν η ομάδα που έδωσε τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα, για την περίοδο 2000 - 2001.
Ο Παναθηναϊκός, που έφτασε μέχρι τη δεύτερη φάση των ομίλων του Champions League, ήταν η ομάδα που έδωσε τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα, για την περίοδο 2000 – 2001.
Συνολικά, η συγκομιδή των έξι ελληνικών ομάδων έφτασε τους 6.750 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Κύπελλο UEFA και την ΑΕΚ σε Κύπελλο UEFA να δίνουν από 8.000 βαθμούς.
Συγκεκριμένα, οι βαθμοί που συγκέντρωσε κάθε ελληνική ομάδα είναι:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.