Καθαιρέθηκε ο Α αντιπρόεδρος Αριστείδης Καμάρας – Αντικαταστάτης ο Λουκόπουλος
«Αρχισαν τα όργανα» στην ΕΠΑΕ. Καθαιρέθηκε από τη θέση του Α αντιπροέδρου της Ένωσης ο Αριστείδης Καμάρας και το πόστο του πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αρης Λουκόπουλος. Β αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.
«Αρχισαν τα όργανα» στην ΕΠΑΕ. Καθαιρέθηκε από τη θέση του Α αντιπροέδρου της Ένωσης ο Αριστείδης Καμάρας και το πόστο του πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αρης Λουκόπουλος. Β αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.
Οι δύο «νέοι» αντιπρόεδροι της ΕΠΑΕ θα υπογράφουν πλέον τις αποφάσεις της Ένωσης αντί του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος, αν και δεν έχει δικαίωμα υπογραφής, καθώς κηρύχθηκε έκπτωτος από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, παραμένει στη θέση του, χάρη σε μία πρωτοφανή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Η καθαίρεση του μέχρι τώρα Α αντιπροέδρου Αριστείδη Καμάρα, ο οποίος παραμένει ως μέλος, οφείλεται -σύμφωνα με πληροφορίες- στην εντελώς ξαφνική «κόντρα» του με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, η οποία ξέσπασε μετά την επιστολή του παλιού άσου του Παναθηναϊκού προς το γενικό γραμματέα Μπάμπη Παυλόπουλο, με την οποία ζητούσε την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για εκλογή νέου προέδρου.
Ωστόσο, η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μ.Τετάρτης η ΕΠΑΕ αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, ύστερα από διαπίστωση ότι ο Α αντιπρόεδρος Αριστείδης Καμάρας λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει η συγκεκριμένη θέση, προέβη διά ψηφοφορίας στην εκλογή νέων αντιπροέδρων.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».