Ο Γιούγκοβιτς δεν θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική Γιουγκοσλαβίας
Ο Βλάντιμιρ Γιούγκοβιτς δεν μπορεί άλλο να αντέξει την πίεση που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γιουγκοσλαβίας και, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του, πήρε την απόφαση να μη φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας.
Ο Βλάντιμιρ Γιούγκοβιτς δεν μπορεί άλλο να αντέξει την πίεση που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γιουγκοσλαβίας και, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του, πήρε την απόφαση να μη φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας.
Σύμφωνα με τη γιουγκοσλαβική εφημερίδα Glas Javnosti, η πίεση για τον Γιούγκοβιτς στους τελευταίους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002 με Ελβετία και Σλοβενία ήταν δυσβάσταχτη.
«Υπήρχε τόσο μεγάλη πίεση και είναι φανερό ότι έπαιξε το ρόλο της στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Είμαι 32 χρόνων και δεν μπορώ να το αντιμετωπίζω πλέον αυτό. Ήλθε για μένα ο καιρός να πω αντίο» δήλωσε ο Βλάντιμιρ Γιούγκοβιτς στη συγκεκριμένη εφημερίδα, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του.
Για το διεθνή μέσο η εθνική ομάδα χρειάζεται ανανέωση αλλά και υπομονή. «Δεν παίζει ρόλο τι ηλικία έχεις, αλλά πόσο καλός είσαι. Οι νέοι παίκτες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις υψηλές απαιτήσεις και την πίεση που αυτές έχουν, αν είναι εντελώς μόνοι τους στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζονται και κάποιον έμπειρο παίκτη, έναν ή δύο τουλάχιστον για να φέρνουν την ηρεμία.»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions