Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θέλουν το Βραζιλιάνο
Δύο κολοσσοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ασκούν πίεση στο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Βάσκο ντα Γκάμα, Ζουνίνιο, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν στη διάθεσή τους μεγάλα όπλα.
63
Δύο κολοσσοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ασκούν πίεση στο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Βάσκο ντα Γκάμα, Ζουνίνιο, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν στη διάθεσή τους μεγάλα όπλα.
Οι Καταλανοί χρησιμοποιούν τον Ριβάλντο ως μεσάζοντα, ο οποίος συνδέεται με προσωπική φιλία με τον Ζουνίνιο και προσπαθεί να τον πείσει να πει το «ναι» στην Μπαρτσελόνα, την ώρα που η Γιουβέντους χρησιμοποιεί έναν παράγοντα με πολύ μεγάλη επιρροή.
Πρόκειται για τον ισχυρότατο γενικό της διευθυντή Λουτσιάνο Μότζι, ο οποίος διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με παράγοντες του ποδοσφαίρου στη Νότια Αμερική.
Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Τύπο και το δικτυακό τόπο www.futbrasil.com, ο Ζουνίνιο αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Βάσκο ντα Γκάμα, γεγονός που προδίδει τις προθέσεις του να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442