Ορεστιάδα και Παναθηναϊκός δεν θα δώσουν αγώνες για 3η και 4η θέση
Πρόωρη ξεκούραση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της Ορεστιάδας, καθώς, ύστερα από εισήγηση της αγωνόδικου επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, δεν θα διεξαχθούν αγώνες πλέι οφ για τις θέσεις 3 και 4.
Πρόωρη ξεκούραση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της Ορεστιάδας, καθώς, ύστερα από εισήγηση της αγωνόδικου επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, δεν θα διεξαχθούν αγώνες πλέι οφ για τις θέσεις 3 και 4.
Το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης είναι απόλυτα λογικό, καθώς φέτος δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία οι συγκεκριμένες θέσεις, εφόσον δεν κρίνεται η ευρωπαϊκή τους πορεία από τη στιγμή που καμία ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να λάβει μέρος σε φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.
Έτσι, η τρίτη θέση δεν δίνει πλέον το πλεονέκτημα της απευθείας πρόκρισης στους «16» του CEV και δεν συντρέχει λόγος για τη διεξαγωγή αγώνων άνευ σημασίας. Βασικός λόγος ήταν βέβαια η άμεση ενσωμάτωση των διεθνών παικτών στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας.
Εν τω μεταξύ, στα πλέι οφ της Α1 γυναικών Βριλήσσια και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν την Κυριακή στις 16:00 και όχι το Σάββατο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σέτζιο Σκαριόλο μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως δικαιωματικά αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός ούτε την 3η θέση διεκδίκησε με ένταση στην Τούμπα, ούτε προετοιμάζει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν. Μία αμφίσιμη διαχείριση από τον Ράφα Μπενίτεθ.