Kέρδισε τον Σάμπρας και κατέκτησε το τρόπαιο στο Indian Wells
Ήταν υπόθεση δύο ωρών και οκτώ λεπτών για τον Αντρέ Αγκάσι... Ο Αμερικανός τενίστας κέρδισε 3-0 σετ τον Πιτ Σάμπρας στον τελικό του Μasters στο Indian Wells και κατέκτησε το δεύτερό του τρόπαιο για το 2001.
Ήταν υπόθεση δύο ωρών και οκτώ λεπτών για τον Αντρέ Αγκάσι… Ο Αμερικανός τενίστας κέρδισε 3-0 σετ τον Πιτ Σάμπρας στον τελικό του Μasters στο Indian Wells και κατέκτησε το δεύτερό του τρόπαιο για το 2001.
Η αντίσταση του Πιτ Σάμπρας άρχισε να μειώνεται όσο περνούσε η ώρα, και αφού έχασε 7-6 το πρώτο σετ και 7-5 το δεύτερο, στο τρίτο «παραδόθηκε» με 6-1 στον Αντρέ Αγκάσι.
Αυτή ήταν η 13η νίκη του Αγκάσι στις 30 αναμετρήσεις του με τον Πιτ Σάμπρας, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο από το περασμένο καλοκαίρι, οπότε κέρδισε στο Wimbledon.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions