Δευτέρα 06 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
ΠΑΟΚ και Αρης νίκησαν ΑΕΚ, Πανελλήνιο στα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ

ΠΑΟΚ και Αρης νίκησαν ΑΕΚ, Πανελλήνιο στα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ

Την έξοδο προς την Ευρώπη έχουν αρχίσει να πλησιάζουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μετά τη δεδομένη συμμετοχή του Ηρακλή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επομένης περιόδου, ΠΑΟΚ και Αρης βρίσκονται με το μισό... εισιτήριο στο χέρι. Και αυτό γιατί επικράτησαν των ΑΕΚ και Πανελληνίου με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα στα πλέι οφ για την πέμπτη θέση.

66

Την έξοδο προς την Ευρώπη έχουν αρχίσει να πλησιάζουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μετά τη δεδομένη συμμετοχή του Ηρακλή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επομένης περιόδου, ΠΑΟΚ και Αρης βρίσκονται με το μισό… εισιτήριο στο χέρι. Και αυτό γιατί επικράτησαν των ΑΕΚ και Πανελληνίου με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα στα πλέι οφ για την πέμπτη θέση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-0


«Ο αγώνας δεν επιδέχεται συγκρίσεως». Από μόνη της η δήλωση αυτή του τεχνικού της ΑΕΚ, Τάκη Τσιακμάκη, περιγράφει την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες την Πέμπτη στο κλειστό της Πυλαίας. «Αλλα είχαμε σκεφτεί να κάνουμε μέσα στον αγώνα και άλλα κάναμε τελικά» προσέθεσε ο προπονητής της Ένωσης.


Ο Κώστας Χαριτωνίδης από την άλλη ζητά από τους παίκτες του να τελειώνουν γρήγορα με την υπόθεση πρόκριση. «Να κάνουμε γρήγορα το 2-0, για να ανοίξει ο δρόμος προς την Ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.


Τα σετ: 25-16, 25-19, 25-22


ΠΑΟΚ: Μπρουκς 14, Κοβάτσεφ 11.5, Παλιουδάκης 9, Χαριτωνίδης 2, Σμαραγδής 1.5, Κονσταντίνοφ 15.5, λ- Ρουσάκης, Χριστοφορίδης 3.5, Τσιγγίδης


ΑΕΚ: Κατσανεβάκης 2, Μπασιούκας 10, Φιλίποφ 16.5, Αγγελίδης 8, Κωνσταντινίδης 0.5, λ- Αμαξόπουλος


Πανελλήνιος – Αρης 1-3


«Πάμε να σώσουμε τη χρονιά» έλεγε ο Σάκης Ψάρρας μετά την απροσδόκητη -για πολλούς- νίκη του Αρη επί του Πανελληνίου μέσα στην Κυψέλη.


Οι «κιτρινόμαυροι», που στις αρχές της χρονιάς κινδύνεψαν ακόμα και με υποβιβασμό, πραγματοποιούν εκπληκτικό φίνις στο πρωτάθλημα και έχουν φτάσει σε σημείο να διεκδικούν την έξοδό τους στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ.


«Μας έχει ωφελήσει η αλλαγή των ξένων. Τώρα θα τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι της Μίκρας για να μην πάει χαμένη αυτή η νίκη» προσέθεσε ο πασαδόρος του Αρη.


Τα σετ: 18-25, 25-22, 27-29, 30-32


Πανελλήνιος: Κατζ, Καζάζης, Σκόριτς, Λάππας, Βιζόφσκι, Αποστόλου, λ- Δημτρακόπουλος, Κουλιέρης, Αθανασιάδης, Θεοδωρίδης


Αρης: Ψάρρας, Τζούριτς, Ναζίροφ, Πάτι, Αλεξανδρόπουλος, Γκιρτζίκης, λ- Πασπαλάς, Οικονόμου, Σπανόπουλος, Βαλαβάνης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Απριλίου 2026
Απόρρητο