Δύο ημέρες προ της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2006, η Νότιoς Αφρική φέρεται να κερδίζει έδαφος έναντι της Γερμανίας, της Αγγλίας και του Μαρόκου. Την Τρίτη, ο τέως πρόεδρος της Ν.Αφρικής Νέλσον Μαντέλα δήλωσε ότι η χώρα του αξίζει να είναι η πρώτη αφρικανική που θα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Δύο ημέρες προ της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2006, η Νότιoς Αφρική φέρεται να κερδίζει έδαφος έναντι της Γερμανίας, της Αγγλίας και του Μαρόκου. Την Τρίτη, ο τέως πρόεδρος της Ν.Αφρικής Νέλσον Μαντέλα δήλωσε ότι η χώρα του αξίζει να είναι η πρώτη αφρικανική που θα φιλοξενήσει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Αυτοί οι αγώνες ουδέποτε διεξήχθησαν στην Αφρική και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γίνουμε το πρώτο κράτος της ηπείρου που θα τους διοργανώσει δήλωσε ο Μαντέλα, στον οποίο θα είναι αφιερωμένο το Μουντιάλ, όπως έχει υποσχεθεί η επιτροπή διεκδίκησης της Νοτίου Αφρικής.
Βρισκόμαστε πλέον σε πολύ κρίσιμη περίοδο, καθώς έχουμε εξασφαλίσει 12 ψήφους αποκάλυψε ο Μαντέλα, γεγονός που επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που φέρουν τους Αφρικανούς φαβορί για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με δεδομένο ότι στην ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος 24 μέλη της FIFA.
Θα έλθω σε επαφή με δύο ακόμη κράτη που έχουν εκπροσώπους στην εξελεγκτική επιτροπή συνέχισε τις αποκαλύψεις ο Νέλσον Μαντέλα. Δεν πρόκειται βέβαια να σας πω ποιες είναι για ευνόητους λόγους.
Η ψηφοφορία διεξάγεται την Πέμπτη, 6 Ιουλίου, στη Ζυρίχη και μετά την απόσυρση της Βραζιλίας, η Νότιος Αφρική φέρεται να συγκεντρώνει ακόμη περισσότερες ψήφους.
Στο Bερολίνο και στο Λονδίνο, βέβαια, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της Βραζιλίας, που λέγεται ότι αποσύρθηκε για να στηρίξει τη Νότιο Αφρική. Η τελευταία με τη σειρά της θα ανταποδώσει στους Βραζιλιάνους την υποστήριξή τους στην ψηφοφορία που θα γίνει για την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».