Μαντόνα και Σπίλμπεργκ στην Κεφαλλονιά
Σε νησί διασημοτήτων εξελίσσεται αυτό το καλοκαίρι η Κεφαλλονιά. Μετά τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος εγκαταστάθηκε εκεί προσωρινά λόγω των γυρισμάτων της ταινίας Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι, το νησί του Ιουνίου επισκέφθηκαν η Μαντόνα και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.
38
Σε νησί διασημοτήτων εξελίσσεται αυτό το καλοκαίρι η Κεφαλλονιά. Μετά τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος εγκαταστάθηκε εκεί προσωρινά λόγω των γυρισμάτων της ταινίας Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι, το νησί του Ιουνίου επισκέφθηκαν η Μαντόνα και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Οι δύο διασημότητες έφτασαν την προηγούμενη Παρασκευή με τη θαλαμηγό Σεράφ της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αρχικά επισκέφθηκαν τη Σάμη, όπου συναντήθηκαν με τον Ν.Κέιτζ, και το Σάββατο την Ιθάκη.
Στο νησί παρέμειναν έως τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι διακοπές της Μαντόνα, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ήταν μία μικρή ανάπαυλα, πριν η διάσημη τραγουδίστρια ξαναμπεί στα στούντιο για την ηχογράφηση του επόμενου άλμπουμ της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
- Κυριακή των Βαΐων: Εντυπωσιακός στολισμός στην Παναγία Τουρλιανή της Μυκόνου
- Νάρκες κατά προσωπικού: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Καρδίτσα: Σκηνές πανικού σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες που έπιασε φωτιά στην εθνική οδό
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442