
Εν ψυχρώ δολοφονία στα δικαστήρια της Ευελπίδων
Ο Νικόλαος Γρηγοράτος, 36 ετών, που από τις αρχές χαρακτηριζόταν άνθρωπος της νύχτας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αγνώστου σήμερα Τετάρτη, στις 2:30 το μεσημέρι, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
46
Ο Νικόλαος Γρηγοράτος, 36 ετών, που από τις αρχές χαρακτηριζόταν άνθρωπος της νύχτας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αγνώστου σήμερα Τετάρτη, στις 2:30 το μεσημέρι, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Ο γνωστός μπράβος Νίκος Γρηγοράκος, 36 χρόνων, δολοφονήθηκε στις 2.30 μετά το μεσημέρι στη διασταύρωση Ευελπίδων και Δοϊράνης. Ο Γρηγοράκος έπινε καφέ σε καφενείο, όταν ένας άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα πέρασε από μπροστά του και πυροβόλησε εναντίον του πολλές φορές με πιστόλι. Ο Γρηγοράκος δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο κεφάλι και στο σώμα και ξεψύχησε καθ οδόν προς τον Ευαγγελισμό, όπου μεταφέρθηκε. Ελαφρά τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι και ένας διερχόμενος, ο οποίος δεν είχε καμιά σχέση με το επεισόδιο. Ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Σημειώνεται ότι ο Γρηγοράκος είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες μαζί με μέλη της συμμορίας του, κατηγορούμενος για δύο ανθρωποκτονίες και για άλλα αδικήματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Ο Νίκος Γρηγοράκος θεωρούνταν από τις διωκτικές αρχές αρχηγός μιας από τις συμμορίες εκβιαστών της Ηλιούπολης, οι οποίες βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε σύγκρουση. Στον πόλεμο αυτό των συμμοριών έχουν σημειωθεί, μέχρι στιγμής, δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις και άλλες βίαιες ενέργειες. Ο ίδιος ο Γρηγοράκος πριν από δυο χρόνια είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια από έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη, το οποίο είχαν παγιδεύσει άγνωστοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
- Tα νέα σενάρια για πετρέλαιο και στασιμοπληθωρισμό
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442