Ρώσος στρατηγός αποκλείει προς το παρόν την ένταξη της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ
Η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, εκτός αν αυτό μετατραπεί από στρατιωτική συμμαχία σε πανευρωπαϊκό σώμα ασφαλείας, δήλωσε ο σκληροπυρηνικός στρατηγός Λεονίντ Ιβάσοφ, υπεύθυνος για τις σχέσεις Ρωσίας - ΝΑΤΟ, σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.
Η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, εκτός αν αυτό μετατραπεί από στρατιωτική συμμαχία σε πανευρωπαϊκό σώμα ασφαλείας, δήλωσε ο σκληροπυρηνικός στρατηγός Λεονίντ Ιβάσοφ, υπεύθυνος για τις σχέσεις Ρωσίας – ΝΑΤΟ, σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.
Τα σχόλια του στρατηγού είναι τα τελευταία στο μπαράζ δηλώσεων που προκάλεσε η συνέντευξη του εκτελούντος χρέη προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο BBC το Σαββατοκύριακο. Ο Πούτιν δήλωσε πως δεν βλέπει το λόγο γιατί η Ρωσία να μην ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
Οι δηλώσεις Ιβάσοφ, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, στην ουσία απομακρύνουν την πιθανότητα να αναθεωρηθεί η συνθήκη συνεργασίας, που υπεγράφη το 1997 μεταξύ των δύο μερών. Ωστόσο, ο στρατηγός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στενότερης συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.