
Συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Τουρκίας και Βουλγαρίας στις 5 Μαρτίου
Οριστικοποιήθηκε τελικά για τις 5 Μαρτίου η πρώτη υπουργική συνάντηση της νέας τριμερούς συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, σύμφωνα με αρμόδιες διπλωματικές πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.
46
Οριστικοποιήθηκε τελικά για τις 5 Μαρτίου η πρώτη υπουργική συνάντηση της νέας τριμερούς συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, σύμφωνα με αρμόδιες διπλωματικές πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.
Οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών χωρών, Γιώργος Παπανδρέου, Ναντέζντα Μιχαΐλοβα και Ισμαήλ Τζεμ, θα επισκεφθούν διαδοχικά την ημέρα εκείνη τη Φιλιππούπολη, την Αδριανούπολη και την Ορεστιάδα. Στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Κορυτσά και την Οχρίδα η υπουργική συνάντηση της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Αλβανίας – ΠΓΔΜ.
ΑΠΕ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
- Tα νέα σενάρια για πετρέλαιο και στασιμοπληθωρισμό
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442