Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον Παύλο Σιδηρόπουλο αφιερωμένο το «11ο Vinyl is Back»

Στον Παύλο Σιδηρόπουλο αφιερωμένο το «11ο Vinyl is Back»

...

Το Vinyl is Back, η μεγαλύτερη εκδήλωση – θεσμός για το βινύλιο, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό το φθινόπωρο του 2017 με ένα τριήμερο γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο.

Την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου συγκροτήματα, djs, κληρώσεις και δώρα, βινύλια, δισκογραφικές εκπλήξεις, χειροτεχνίες και ατελείωτος χορός, συνθέτουν την 11η διοργάνωση του Vinyl Is Back.

Ποιοι συμμετέχουν στο «Vinyl is Back»

Καταστήματα πώλησης δίσκων
Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων
Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε δίσκους βινυλίου
Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κ.ά.)
Αξεσουάρ για βινύλια
Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου
Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ
Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα
Μουσικές Αφίσες, Μουσικά T-shirts & Μπλούζες
Μουσικά Βιβλία
Handmade Express Bazaar
Πωλητές Μουσικών Οργάνων (εταιρείες/ ιδιώτες)

Παράλληλες εκδηλώσεις

  • Το Δισκοπωλείο

Σημείο αναφοράς στην επίσκεψη των vinyl maniacs είναι το Δισκοπωλείο, ένα ειδικά διαμορφωμένο δισκάδικο σε ρεαλιστικό μέγεθος, όπου όλοι θέλουν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Καινούργια συλλεκτικά posters, νέες κυκλοφορίες βινυλίων και ένας συλλεκτικός δίσκος – έκπληξη σε διάθεση, σύγχρονα vintage πικαπάκια διαθέσιμα προς ακρόαση δίσκων και αναμνηστικά από το Vinyl is Back.

  • Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο

Στον «Πρίγκιπα της Ροκ» θα είναι αφιερωμένο το 11ο Vinyl is Back. Με αφορμή την κυκλοφορία σε βινύλιο της τελευταίας ηχογραφημένης συναυλίας του Παύλου Σιδηρόπουλου στο «An Club», σε μια σειρά από 4 live με τους Απροσάρμοστους τον Μάρτιο του 1990. Θα υπάρχει ένα ειδικό αφιέρωμα.

  • Penny Dreadful Live

Το συγκρότημα για απαιτητικούς μουσικόφιλους, σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές από την αυστραλέζικη και αμερικανική ανεξάρτητη σκηνή, άλλοτε με ηλεκτρισμό και άγριο ήχο, άλλοτε με σκοτεινό και ονειρικό ήχο, υπόσχονται μια live εμπειρία. Οι Penny Dreadful παρουσιάζουν ζωντανά το δεύτερο δίσκο τους «Pilgrimage» και υπογράφουν τα βινύλια τους στο Vinyl is Back.

  • Συλλεκτικό Live

Οι θρύλοι του gothic-rock στην Ελλάδα, The Illusion Fades, σε μια συλλεκτική συναυλία, με τις καλύτερες στιγμές της πορείας περίπου τριών δεκαετιών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σχηματίστηκαν το 1990 στην Αθήνα από τον τραγουδιστή – κιθαρίστα Γιώργο Δέδε. Έχουν κυκλοφορήσει 6 δίσκους, ένα single και πρόσφατα την επίσημη συλλογή τους «The Essential Collection».

  • D.J.s Sets

Οι καλύτεροι d.j.s στο δικό τους stage επιλέγουν τους αγαπημένους δίσκους τους και δημιουργούν ο καθένας τη δική του προσωπική ατμόσφαιρα στο Vinyl is Back παίζοντας μόνο βινύλια.

Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου : 5 μ.μ. – 9 μ.μ.
Σάββατο 7 Οκτωβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 8 Οκτωβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»
Είσοδος: Ελεύθερη

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024