Θανάσης Βισκαδουράκης: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου
Εκαναν φτερά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς
Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών προχώρησε την Παρασκευή ο ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης.
Οπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.
Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Το πρωί της Παρασκευής, όπως είπε ο ηθοποιός, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τράπεζα στον Παλαμά Καρδίτσας, με πολίτες που είδαν τα χρήματά τους να κάνουν «φτερά» να ζητούν απαντήσεις.
Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατάγεται από τον Βλοχό Καρδίτσας και είχε περιγράψει πως σώθηκε η οικογένειά του από τα ορμητικά νερά.
«Παρακαλούσα τον πεθερό μου να φύγει από τον Βλοχό. Πήγαν στον Παλαμά και εκεί στις 3:00 το πρωί χτύπησε το 112 και πήγαν σε ένα ύψωμα για να σωθούν από τα ορμητικά νερά. Δεν τους έχει μείνει τίποτα, έχουν καταστραφεί».
«Έπεσε το πλίθινο σπίτι και ένας περαστικός με μια βάρκα φόρτωσε τη γιαγιά 95 χρονών, μπρούμυτα. Τα αγαπάνε τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, τις αποθήκες τους. Αγαπάνε τον τόπο τους. Εύχομαι εμείς οι νέοι να αγαπήσουμε τους τόπους, γιατί η Ελλάδα είναι όμορφη», σημείωσε.
Μάλιστα ο ηθοποιός είχε κοινοποιήσει στο προσωπικό του προφίλ στο instagram σοκαριστικά στιγμιότυπα από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε την περιοχή.
Δείτε την παρακάτω

Επίσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης κοινοποίησε και ένα βίντεο με τις εικόνες να είναι αποκαρδιωτικές. Τα πάντα έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη ενώ το νερό παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. «Βλόχος Καρδίτσας, εγκλωβισμένοι SOS», αναφέρει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442