Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του 26χρονου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του 26χρονου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια

Ο 26χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Συντετριμμένος δηλώνει ο 26χρονος που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι «προέχει η κατάσταση της υγείας της».

Σύμφωνα με το voria.gr 0 26χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος παραδόθηκε σήμερα (24.11.2022) το πρωί. Συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί ο 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

«Σε σχέση με την υπαιτιότητα του ατυχήματος, οφείλω να πω πως αν η πεζή δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπήρχε διάβαση. Φοβήθηκα και έφυγα γιατί δεν είχε άδεια παραμονής», είπε ο 26χρονος διαμέσω του δικηγόρου του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024